HABERLER
E-G Sıvı/Su Soğutmalı Rulman Yatakları
E-G Sıvı/Su Soğutmalı Rulman Yatakları
Türkiye'nin önde gelen sıvı/su soğutmalı dik rulman yatağı üreticisi olmaktan gurur duyuyoruz.
Ürünlerimiz şu anda Irak'ta da kullanılıyor.
   
Yedaş sıvı/su soğutmalı dik rulman yatağı üreticisi
 
 
 

 



    Ürünlerimiz Orjinal, Fiyatlarımız NET!
    Ürünlerimiz Orjinal, Fiyatlarımız NET!

    Değerli iş ortağımız,

    Size özel olarak hazırlamış olduğumuz INA, FAG rulman ürünleri ile E-G rulman yatak yuvalarının indirimli NET fiyatlarını öğrenmek için lütfen bizimle irtibat kurunuz. Her türlü tecrübemiz, size özel stoklarımız ve mühendislik bilgimize beraber yanınızdayız.

    Saygılarımızla

    YEDAŞ

    E-G Rulman Yatağı Üreticisi



    SAHTE RULMANA HAYIR!
    SAHTE RULMANA HAYIR!

    Bugün çoğu insan sahteciliğin sadece lüks markaları etkileyen bir sorun olduğunu düşünür.

    İster saat olsun, ister kozmetik ürünü ya da çanta olsun, sahte ürünler her zaman vardır ve var olacaktır.

    Bu konuda hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.

    Biz YEDAŞ olarak üzerimize düşeni yapıyor ve rulman sektöründe de sahte ürüne HAYIR diyoruz.

    Sizlerden de bu bilinçle davranmanızı ülke sanayimizin gelişip büyümesi adına istiyoruz.

     



    Yataklı Rulman Montajı Nasıl Yapılır?
    Yataklı Rulman Montajı Nasıl Yapılır?

    Bu videoda bir rulman yatak yuvası içine bombeli bir rulmanın nasıl monte edildiği görsel olarak açıklanmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen teknik ekibimizle irtibata geçin. 

    https://youtu.be/bEOJkP3AwEE



    Kumu ve Rulmanları... Birbirine bulaştırmayın!
    Kumu ve Rulmanları... Birbirine bulaştırmayın!

    Bearing news haberinde INA rulmanlarımızda olduğu gibi; sızdırmaz kapak özelliğinin altı çiziliyor. http://tr.bearing-news.com/kumu-ve-rulmanlari-birbirine-bu…/



    Schaeffler Dergisi Forum'da YEDAŞ
    Schaeffler Dergisi Forum'da YEDAŞ

    Distribütörü olduğumuz Schaeffler Grubu, Forum Dergisi'nde bu ay YEDAŞ'ı tanıttı.. 

    Yetkili distribütörlüğün gitgide daha çok önem kazandığı günümüzde, şirketimizi daha yakından tanıyabileceğiniz bu yazıyı keyifle okumanızı dileriz.



    Rulman olmasaydı? What moves the World?
    Rulman olmasaydı? What moves the World?

    Ana firmamız Schaeffler tarafından hazırlanan, rulmansız bir dünya hakkında ilgi çekici bir kısa film. İyi seyirler dileriz

    Ya Rulman olmasaydı? - What moves the World?



      Dünyayı Birlikte Döndürüyoruz.
      Dünyayı Birlikte Döndürüyoruz.

      Bilya taşlama makinesinin Friedrich Fischer tarafından icadı, FAG’ın ve tüm modern rulman endüstrisinin temelini atmıştır.

      Dr.-Ing. E.h. Georg Schaeffler, 1949 yılında kafes kılavuzlu iğneli rulmanı geliştirdi. Bu yeni rulman tipi pek çok endüstriyel uygulamanın performansını arttırdı.

      Schaeffler Grubu, Türkiye’deki faaliyetlerine 1986 yılında kurulan INA Rulmanları Tic. Ltd. Şti. ve aynı yıl kurulan FAG Rulmanları Türkiye irtibat ofisi ile başlamıştır. 2002 yılında FAG’ın Schaeffler Grubu bünyesine katılımıyla, iki firma faaliyetlerini ortak olarak sürdürmeye başlamış ve şirket ünvanı 2007 yılında Schaeffler Rulmanları Tic. Ltd. Şti olarak değiştirilmiştir.

      Schaeffler Grubu, INA, FAG ve LuK ürün markaları ile rulmanlı yatak ve lineer sistem ürünleri üreticisi ve aynı zamanda otomotiv sanayi için yüksek hassasiyete sahip motor, şanzıman ve şasi uygulmaları ve ürünleri temin eden dünyaca tanınmış bir tedarikçidir.

      Schaeffler Grubu Endüstri Departmanı, INA ve FAG markalarıyla 225.000’den fazla ürünü 60 farklı sektörü kapsayacak şekilde müşterilerine sunmaktadır. Mekatronik, malzeme ve yağlama konularındaki bilgi birikimi ve imalat tecrübesi ile endüstrinin tüm dünyada aranılan ve güvenilen bir ortağı haline gelmiştir. Schaeffler, 50’den fazla ülkedeki 180 noktada bulunan üretim tesisleri, Ar&Ge merkezleri, satış şirketleri, mühendislik ofisleri ve eğitim merkezlerinden oluşan dünya çapında bir ağa sahiptir.

      Türkiye’de teknolojik ve kalite beklentisi yüksek ürünlerin üretiminin yaygınlaşması ve artması ile kaliteli rulmanlara olan talepte de paralel olarak artış görülmektedir. Türkiye’nin ihracatında çok önemli bir paya sahip olan makine sektörünün markalaşabilmesi ve kalite beklentisi yüksek pazarlarda varlığını önemli derecede hissettirebilmesi için kaliteli ve orijinal ekipman kullanımının bilincine yakından sahip olmalıdır.

      Son yıllarda ekonomik alanda yaşanan önemli gelişmeler ve buna bağlı olarak artan ve hızla kendini yenileyen imalat sektörü ve diğer sektörlerdeki müşterilerimize sadece ürünlerimizi sunarak değil aynı zamanda onların birer çözüm ortağı olarak sektördeki pazar paylarını arttırmayı hedefliyoruz.

      Schaeffler, sürekli gelişen ve yenilikçi bir firma olmayı amaç edinmiştir. Müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, teknolojik trendleri yakından takip ederek ve aynı zamanda uygulayarak müşterilerine rekabetçi ve özel çözümler sunabilmektedir.

      Schaeffler Grubu, geleceği hedefleyen bir firma olarak Ar&Ge faaliyetlerine önemli yatırımlar yapmaktadır. 18,500’den fazla patent ve patent başvurusu Schaeffler’in yenilikçi gücünü göstermektedir. Başarıyı sağlayan diğer unsurlar arasında; yüksek kalite, teknolojide uzmanlık, müşteri odaklılığı, tecrübeli ve donanımlı insan kaynakları ve çevreye saygı yer almaktadır.

      Sahte Rulmanlar

      Sektörün en büyük sorunlarından birisi sahte rulmanların kullanımıdır. Alternatif kaynaklardan Türkiye’ye getirilen bu ürünler kullanım esnasında yüksek problemler doğurarak hafife alınmayacak riskler oluşturmaktadır.

      Müşterilerimizin orijinal ürünlerimizi temin etmeleri konusunda yetkili distribütörlerimiz ile temasa geçmelerini önemle tavsiye ediyoruz.

       

      Schaeffler Türkiye

       



      Rollexpo 2015 fuarındaydık.
      Rollexpo 2015 fuarındaydık.

      İkinci Rollexpo - Rulman ve üç aktarım ekipmanları fuarı  12 - 15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. YEDAŞ geçen sene olduğu gibi bu yıl da fuar boyunca katılımcıları kendi standında ağırladı. Hem mevcut hem de yeni müşterilerini rulman ürün portföyü hakkında bilgilendiren YEDAŞ ekibi Almanya’dan fuar için özel olarak getirilen sunum malzemelerini de tanıttı. Katılımcılar, Türkiye’de ilk defa 1200cc büyüklüğünde bir BMW motorsiklet motoru içinde kullanılan INA markalı Rulmanları ve diğer güç aktarım ekipmanlarını kesit halinde görme şansı buldular.



      Şerifali Mah. Açıkyüz Sokak No:34 K:2 D:2 / Ümraniye / İSTANBUL

      +90 216 420 54 00

      +90 532 251 48 74

      satis@yedas.com.tr

      Google Map